Undervisere
IMG_9885

Stine Brinch Nielsen

IMG_9894
Stine Brinch Nielsen har startet Musikgården, er daglig leder og underviser i FaaborgByOrkester.

Som 10 årig startede jeg med at gå til klaver, men gik over til trompet som 12 årig. Er som blæser vokset op i et tamburkorps/ brassband. Med en meget aktiv og musisk ungdomsskole
fortsatte musikken i Århus Musikskole, efterfulgt af MGK i Kolding og afsluttede derefter  Det Fynske Musikkonservatorie i 1998

Erfaringer:
Dagplejegrupper, vuggestuer, børnehaver, aftenskole, daghøjskole og musikskole.
Jeg har undervist på folkeskole fra 0 til og med musik i 6. kl., musical, kor og daglig morgensang

Jeg arbejder til daglig som børne- og ungeproducent i Odens Symfoniorkester.
Jeg underviser Gademusikanterne og Fåborg Byorkester tirsdag eftermiddag og aften


Ung’ervisere:
Hvad er ung’ervisere?
Musikgården startede i 2014 et tiltag som vi kalder ung’ervisning. Det har været en stor succes, som vi i år udvider med flere ung’ervisere og flere tilbud. Det går i al sin enkelthed ud på, ar unge underviser børn. Der opstår meget hurtig kontakt og stor fascination mellem børnene og de unge undervisere. Dette har vi sat i trygge rammer for alle, hvor de unge får råd og vejledning undervejs, af de erfarne og uddannede lærere. For at kunne benytte sig af dette tilbud, skal man som udgangspunkt, være mellem 6 og 13 år - være nybegynder eller let øvet. De unge undervisere er særligt udvalgt ud fra musikalsk og pædagogisk erfaring. Pris, 85,- pr. lektion(30 min).


Magnus Lundsgaard Rasmussen
- Underviser i trommer og klaver
IMG_9888
Jeg er 21 år gammel. Jeg går på MGK i Odense, hvor jeg modtager undervisning i bl.a. trommer og klaver. Jeg har færdiggjort den 3-årige musiklinje på HF FLOW, med trommer som hovedinstrument. Jeg har gået på Næstved musikskole lige siden jeg var 2-3 år. Da jeg var omtrent 8 år gammel startede jeg til klaver, men jeg startede året efter til trommer. På musikskolen gik jeg på talentlinjen, og fik derfor, udover soloundervisning, også undervisning i klaver og hørelære. Efter 9.klasse gik jeg på Musikefterskolen i Humble 13/14. Jeg har efterhånden nået et vis musikalsk niveau, hvor jeg føler at mit musikalske overskud og mine erfaringer er på plads til at lære videre.
I år går jeg ind i mit 4. år som ung’erviser på musikgården.

Anders Benn Munck
- Underviser i klaver
IMG_9893
Jeg hedder Anders, jeg er 21 år gammel, og jeg starter på mit tredie år som Ung’erviser. Jeg spiller klaver, og har gjort det i 8 år, fordi klaveret er et super sjovt og spændende instrument.
Jeg har gået på Musikefterskolen i Humble og derefter på musiklinjen på gymnasiet, først i Næstved og siden i Odense på Mulernes Legatskole. Gennem de sidste år har jeg spillet i forskellige konstellationer, hvor glæden ved og lysten til musikken er kommet gennem samspillet med andre. Jeg synes det er vigtigt at have det sjovt når man spiller musik. Derfor underviser jeg også ud fra, at det skal være sjovt for eleven at sætte sig foran klaveret og spille.

Rikke Krebs
- Underviser i sang, kor og klaver
IMG_9890
Jeg er 18 år gammel og studerer pt. på HF FLOW i Odense.
Musik er min passion, og lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket sang og musik.
Da jeg var 11 år startede jeg til sang på Ringe musikskole, og efterfølgende har jeg fået undervisning på Ollerup Sang og Musik Efterskole, 1748’s aftenskole samt privatundervisning.
Jeg har sunget i div. bands og kor lige fra kirkekor til bigband og har desuden sunget i mit eget band, Reverb, hvor jeg har optrådt rundt omkring i landet. Jeg elsker alle genre, men er især inspireret af funk, soul og jazz, hvilket jeg selv lytter meget til og synger og spiller meget af.
En anden ting jeg godt kan lide er at synge kor, hvilket især fangede mig på efterskolen, hvor jeg bl.a. stod for et lille pigekor. Derudover har jeg også arrangeret luciakor i Herringe Kirke, og jeg synger selv i SNUK(Svendborgs Nye Ungdoms Kor).
Desuden har jeg modtaget klaverundervisning i 8 år.


Jonas Maigaard
- Underviser i guitar og bas
IMG_9889
Jeg er 22 år gammel og går på MGK fyn med mit hovedinstrument guitar, hvor jeg også modtager undervisning i musikteori, klaver, sammenspil og kor.
Inden det har jeg gået på den 3-årige HF FLOW på musiklinjen, og på Musikefterskolen i Humble.
Jeg startede egentligt ud med at spille trommer da jeg var helt lille men skiftede så til guitar da jeg var omkring de 13 - 14 år og gik dengang på Middelfart musikskole.
Jeg har blandt andet været på udlandsturne med mit eget band, spillet i bigbands og haft gang i en masse andre projekter.

Christoffer O’Donoghue Didereksen
- Underviser i trompet og klaver
IMG_9891
Jeg er 21 år gammel og går på MGK-Fyn, hvor jeg modtager undervisning i hhv. Trompet, Klaver, Hørelære og Sammenspil. Jeg har, inden det gået på den 3-årige HF-FLOW, på musiklinjen, og på Ollerup Efterskole – Sang og Musik.
Da jeg var 7 år, var jeg til påskefrokost hos min mormor, med hele familien. Lige pludselig besluttede vi os for at vi skulle prøve min ollefars gamle trompet. Der var ingen, der kunne få en lyd ud af trompeten på nær mig. Jeg valgte derfor at starte til undervisning den samme sommer og jeg har spillet lige siden.
Udover at modtage undervisning i trompet, har jeg også modtaget klaver undervisning i 5 år.

Jeg har spillet med rundt omkring i landet med forskellige bigbands og orkestre. Jeg var så heldig at får lov til at spille på Tinderbox festival i Odense.
At lytte til musik er, for mig noget at det vigtigste hvis man også gerne vil spille musik. Derfor har jeg altid haft en passion for at udforske forskellige genre.